De Galerie Den Haag

Lineas ilimitadas

Jacqueline Bozon

Lineas ilimitadas

De Eerste Grote Solo-Expositie van Jacqueline Bozon wordt geopend op zondag 8 september om 14.00 uur

Twee jaar geleden ontdekte De Galerie Den Haag de kunstenaar Jacqueline Bozon. Zij zelf was al veel langer bezig maar haar doorbraak begon vlak daarna grote vormen aan te nemen. Haar eerste schilderij wat bij De Galerie Den Haag werd verkocht droeg de titel “Each path is different”. Een pakkende beschrijving van haar werk.

Na die eerste verkoop volgden er velen. Inmiddels zijn er vele volgelingen wereldwijd en dat worden er snel meer. New York, London, Stockholm, Singapore, Hongkong en natuurlijk op haar Ibiza; overal is ze een succes.

Wij zijn zeer blij met haar eerste grote solo expositie in Den Haag. U bent van harte uitgenodigd voor de opening op zondag 8 september om 14.00 uur. De expositie is te zien tot en met zondag 6 oktober.

Kunstenaar Jacqueline Bozon grote inspiratiebron is het Spaanse eiland Ibiza. Daar vind je een boeiende mix van kleurrijke mensen, de turquoise zee met zilveren golven, wit-bruine stranden met majestueuze rotsen en blauwe luchten, de geur van sinaasappels, olijven en oleander tijdens vlammende zonsondergangen en opzwepende muziek. Al die elementen voegt Jacqueline samen in een kleurrijk lijnenspel waarin je kunt reizen en de verschillende levenspaden en gelaagdheden kan ontdekken.

Haar techniek is even mysterieus als perfect, veel geschilderde lagen gescheiden door zorgvuldig aangebrachte kunsthars lagen geven een bijzonder ruimtelijk beeld. Zoals de titel van één van haar werken zegt; If you look good, you see it!

http://www.jacquelinebozon.nl/

Meer Exposities

« 123 »