gEEErt

Over kunstenaar gEEErt

De Nederlandse mixed-media kunstenaar gEEErt is werkzaam in Noord-Brabant. Na een roerige periode in Amsterdam is hij uiteindelijk weer teruggekeerd naar zijn wortels om zich volledig te richten op de kunst.

Eigen Stijl

Dankzij ADHD is gEEErt zich altijd bewust geweest van de wereld om hem heen. De vele indrukken inspireren hem tot het maken van zijn kunstwerken. Al vanaf zijn vroege jeugd is gEEErt met kunst bezig en ontwikkelt hij zijn eigen herkenbare stijl. Hij gebruikt een mix van beelden uit het verleden, heden en toekomst om zijn maatschappijkritische blik te uiten. Hij een visueel verhaal, waarmee hij zijn toeschouwers een...

Verder»

De Nederlandse mixed-media kunstenaar gEEErt is werkzaam in Noord-Brabant. Na een roerige periode in Amsterdam is hij uiteindelijk weer teruggekeerd naar zijn wortels om zich volledig te richten op de kunst.

Eigen Stijl

Dankzij ADHD is gEEErt zich altijd bewust geweest van de wereld om hem heen. De vele indrukken inspireren hem tot het maken van zijn kunstwerken. Al vanaf zijn vroege jeugd is gEEErt met kunst bezig en ontwikkelt hij zijn eigen herkenbare stijl. Hij gebruikt een mix van beelden uit het verleden, heden en toekomst om zijn maatschappijkritische blik te uiten. Hij een visueel verhaal, waarmee hij zijn toeschouwers een kader biedt om hun bewustzijn en fantasie te stimuleren.

Techniek

Het verhaal dat gEEErt vertelt in zijn werken, brengt hij over met mixed-mediatechnieken. De basis geeft hij vorm met moderne computertechnieken. Hierin brengt hij vervolgens met traditionele technieken als verf, print en spuitbus accenten aan. Dit maakt elk werk van gEEErt uniek!

Curriculum

Sinds gEEErt ervoor heeft gekozen om fulltime voor de kunst te gaan leven is zijn werk al vrij snel tentoongesteld op verschillende exposities in het binnen- en buitenland. In Miami kwam gEEErt in contact met Julian Lennon en uit deze ontmoeting groeide een bijzondere vriendschap. Dit resulteerde in een samenwerking en in april 2013 hebben zij hun eerste gezamenlijke expositie in Amsterdam gehad. Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij een kunstwerk gemaakt, dat is geveild ten bate van de liefdadigheidsinstelling van Julian Lennon. Naar aanleiding van de enthousiaste reacties hierop hebben de kunstenaars nogmaals de handen ineengeslagen en een portret gemaakt van Prinses Charlène van Monaco, dat ze in mei 2013 in Monaco mochten overhandigden.

Meest recente werken van gEEErt

U kunt ook werken van gEEErt huren bij De Kunstuitleen Den Haag

Kunstuitleen

Het huren van een hoogwaardig kunstwerk kan al vanaf een verrassend laag bedrag per maand site »

Lijstenmakerij

Wist u dat De Galerie Den Haag beschikt over een eigen, uitgebreide lijstenmakerij? site »

Kunstwinkel

Binnenkort online: de kunstwinkel Den Haag site »

agenda

Noordeinde Nocturne 2014

Op vrijdag 28 februari om 19:00 uur wordt begonnen met een concert van het Hofstads Jeugd Orkest in de Paleiskerk op Paleiss

verder »

gEEErt Nieuwsbrief

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe exposities van gEEErt en andere kunstenaars bij De Galerie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van De Galerie Den Haag!

Laatste Nieuws

Prinsjesdag

De Prinsjes op het Noordeinde zijn er klaar voor! Dinsdag 19 september is het weer Prinsjesdag in Den Haag en speciaal voor deze gelegenheid heeft kunstenares Renee Bazuine deze prompte Prinsjes gemaakt. De Galerie Den Haag en... verder »

Opening Groepsexpositie IN THE MIX 2 september

Op zaterdag 2 september opent De Galerie Den Haag een spiksplinternieuwe groepsexpositie getiteld IN THE MIX met werken van de kunstenaars Atelier Piroff, Niels Ballemans, Convado en last but not least Crail Moansburg.  verder »