De Galerie Den Haag

Nieuwe kunstwerken bij De Galerie Den Haag

Kunstuitleen

Het huren van een hoogwaardig kunstwerk kan al vanaf een verrassend laag bedrag per maand site »

Lijstenmakerij

Wist u dat De Galerie Den Haag beschikt over een eigen, uitgebreide lijstenmakerij? site »

Kunstwinkel

Binnenkort online: de kunstwinkel Den Haag site »

agenda

Noordeinde Nocturne 2014

Op vrijdag 28 februari om 19:00 uur wordt begonnen met een concert van het Hofstads Jeugd Orkest in de Paleiskerk op Paleisstraat 8 te Den Haag. Daarna bent u welkom in alle deelnemende Galerieën op het Noordeinde voor een glas wijn en een miniconcert uitgevoerd door diverse ensembles samengesteld uit leden van het Residentie Orkest. Om 21.30 bent u van harte welkom in De Galerie Den Haag om naar het Haags Saxofoonkwartet te komen luisteren, in een speciaal voor deze avond ingerichte expositie. Zij zullen deze avond een gevarieerd programma ten gehoren brengen waaronder; Singelée, 4de deel uit het 'Premier Quatuor en Mischima van Philip Glass. Het slotconcert wordt om 23.00 uur uitgevoerd door het Residentie Orkest in de unieke ambiance en perfecte akoestiek van de Paleiskerk. Het complete programma van deze muzikale avond staat een week voor aanvang op onze Facebook pagina. Graag tot vrijdag 28 februari 2014

verder »

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van bijzondere exposities in De Galerie

LAATSTE NIEUWS

Kunst in Mondriaan Design

Kunst geïnspireerd door Mondriaan! Dit jaar is heel Den Haag gekleurd als één groot Mondriaan schilderij en daarmee viert de stad ‘100 jaar Mondriaan en De Stijl’. verder »

Noordeinde Nocturne 2017

Op zaterdag 11 maart zal voor de 11e keer Het Noordeinde Nocturne evenement plaatsvinden. Dit groots opgezette evenement is een romantische en culturele avond gevuld met prachtige muziek, fashion, culinair genieten en kunst.  Het evenement begint dit jaar... verder »