De Galerie Den Haag

Nieuwsoverzicht DE GALERIE - DEN HAAG

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van nieuwsberichten die de afgelopen maanden op deze website zijn verschenen.
Klik op de link ...verder om het hele nieuwsbericht te lezen.

Kunst in Mondriaan Design

Kunst geïnspireerd door Mondriaan! Dit jaar is heel Den Haag gekleurd als één groot Mondriaan schilderij en daarmee viert de stad ‘100 jaar Mondriaan en De Stijl’.

Verder »

Noordeinde Nocturne 2017

Op zaterdag 11 maart zal voor de 11e keer Het Noordeinde Nocturne evenement plaatsvinden. Dit groots opgezette evenement is een romantische en culturele avond gevuld met prachtige muziek, fashion, culinair genieten en kunst.  Het evenement begint dit jaar al om 17.00 uur en het slotconcert zal om 22.00 uur plaatsvinden in de Waalse Kerk. Op veel locaties op Het Noordeinde zijn op 11 maart muzikale traktaties.  Er spelen diverse ensembles , samengesteld uit leden van het Residentie Orkest en studenten van het Koninklijk Conservatorium - Royal Conservatoire. 

Verder »

Nieuwjaarsborrel

De Galerie Den Haag is vernieuwd! U bent van harte welkom om deze in het echt te bewonderen tijdens onze nieuwjaarsborrel op zondag 8 januari vanaf 13.00 uur.

Verder »

Fijne Feestdagen!

Het team van De Galerie Den Haag wenst u fijne kerstdagen en een spetterend 2017!

Verder »

Fotografie Expositie

Gedurende deze knusse herfstdagen laten we in De Galerie Den Haag een prachtige selectie van fotografie zien. In de galerie hangen werken die niet alleen samen een mooie groepsexpositie vormen, maar die ook nog eens de diversiteit tonen van het medium. De afgelopen jaren is er een groeiende waardering voor fotografie en ook qua technieken is er steeds meer mogelijk.

Verder »

Impressie expositie Peter Bastiaanssen (filmpje!)

Impressie van de feestelijke opening van de expositie van Peter Bastiaanssen bij De Galerie Den Haag. Zijn vrolijke kunstwerken zijn nog tot en met 2 oktober te bewonderen!

Verder »

Prinsjesdag 2016

Bij De Kunstuitleen & Galerie Den Haag is er in aanloop naar Prinsjesdag, 20 september, een prachtige etalage vol feestelijke prinsjes te bewonderen!

Verder »