De Galerie Den Haag

Opening Groepsexpositie IN THE MIX 2 september

5FC32987 D729 4A31 8D2EF4E2D85B38C5

Over minder dan twee weken is het alweer zo ver: Het Noordeinde Art & Fashion Evenement! Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september ligt er een loper in Mondriaankleuren door het gehele Noordeinde en de Hoogstraat en zijn er volop evenementen op het gebied van kunst, mode en gastronomie!

Op zaterdag 2 september opent De Galerie Den Haag een spiksplinternieuwe groepsexpositie getiteld IN THE MIX met werken van de kunstenaars Atelier Piroff, Niels Ballemans, Convado en last but not least Crail Moansburg. Het belooft een knallende middag te worden met een hapje, drankje en een dansje! Vanaf 14.00 uur zal DJ Abstractblond swingende muziek draaien vanuit zijn bakfiets en aangezien het Noordeinde autovrij is tijdens dit weekend, zal er genoeg ruimte zijn om te dansen!

Een waanzinnig nieuw drieluik van Crail Moansburg, fotowerken van Atelier Piroff, Convado met zijn Art of the Street series en het rauwe uit het hart geschilderde werk van aanstormend talent Niels Ballemans. Het hippe Vodka & Gin label Ad Fundum complimenteert en sponsort IN THE MIX met verrassendveelzinomtedansen cocktails, proost! En we zijn open tot minimaal 22.00 uur. Dat, en nog veel meer kunt u dit weekend verwachten!

Graag tot ziens op zaterdag 2 september of op een ander moment op het Noordeinde!


Meer Nieuws

« 1238 »